Zaalverhuur

Denksportcentrum Amersfoort bestaat uit 3 ruime zalen. Het terrein buiten beschikt over voldoende gratis parkeerplaatsen. Op de momenten dat er geen club avonden zijn is het mogelijk om een zaal te huren voor bijvoorbeeld een feest, vergadering, lezing etc.

Er is een mooie bar aanwezig met een ruim assortiment aan dranken zoals: lekkere wijntjes, vele soorten bier op de fles en een wisseltap met seizoenen gebonden bier. Ruime keuze aan frisdranken, koffie & thee, en verschillende soorten sterke drank.

Het is ook mogelijk om catering via ons te bestellen voor uw evenement. Denk aan een buffet lunch met verse salades, brood, soep en pasta. U kunt natuurlijk ook kiezen voor vers belegde broodjes. Of heerlijke petitfours bij binnenkomst met een kopje thee of koffie. Daarnaast is het ook mogelijk om hapjes te bestellen die worden rondgebracht tijdens het evenement door enthousiast bar personeel.

Alle zalen zijn voorzien van een geluidsinstallatie waar een microfoon op aangesloten kan worden en u kunt de boxen ook via bluetooth aansluiten op een telefoon via bluetooth om muziek af te spelen. Ook kan er een beamer, tv scherm of flip-over worden klaargezet. In de grote zaal kan een dansvloer worden neergelegd.

Hier onder een overzicht van de zalen:

  • Zaal 1 is 80m2 en beschikt over 10 tafels en 40 stoelen
  • Zaal 2 is 120m2 en beschikt over 20 tafels en 80 stoelen
  • Zaal 3 is 120m2 en beschikt over 20 tafels en 80 stoelen en is in open verbinding met de bar.

Huurprijzen

Prijzen hangen af van zaalgrote en dagdeel. De zaalhuur is inclusief eventueel gebruik van tv (met HDMI, en eventueel chromecast om te streamen), geluidsinstallatie, barbezetting, schoonmaak etc.
Er is een verplichte afname van dranken, dit mag dus niet van huis worden meegenomen.
Voor een offerte, bezichtiging van de zalen of meer informatie kunt u contact opnemen met de beheerder.

Kenmerken

HoofdfunctieSport
ComplexnaamDenksport Centrum Amersfoort
BeschikbaarheidIncidenteel, Periodiek
ActiviteitenBijeenkomst, Vergadering, Sport, Expositie, Feest, Verenigingsactiviteit
Oppervlakte470 m²
In units vanaf80 m²
VoorzieningenBeamer, Whiteboard, Wifi, Geluidsversterking, Muziekinstallatie, Bar, Keuken, Catering, Eigen catering mogelijk, Rolstoeltoegankelijk
Gebruik in de avond mogelijkJa
Gebruik in het weekend mogelijkJa
Gebruik overdag mogelijkJa